Over ons

Met 60 jaar ervaring in fietshandel is Bouchet-Bieliën een gevestigde waarde in fietsen en toebehoren.
Met steeds een keuze uit meer dan 400 modellen voor alle leeftijden staan we garant voor een aanbod dat aansluit bij iedere behoefte, voor iedere klant.

Vanuit onze kennis van techniek en trends geven wij u passend advies. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past.

We zijn ook officiële verdeler van het duitse fietsmer Flyer en Cube. Sinds 2015 is Bouchet-Bieliën ook verdeler van het duits kwaliteitsmerk Velo de Ville, Bij Velo de Ville stelt u, uw fiets volledig zelf samen, naar uw wensen en budget. Uw print simpelweg uw configuratie af en brengt deze bij ons binnen, dan wordt uw fiets zonder meerprijs hier geleverd en afgemonteerd. 

Wat maakt onze zaak zeker het bezoeken waard?
  • Fietsen direct leverbaar uit stock, ook elektrische fietsen!
  • Ruim assortiment van enkel kwaliteitsmerken;
  • Juiste prijs-kwaliteitsverhouding;
  • Uitstekende service zowel bij verkoop als na verkoop;
  • Groot aanbod elektrische fietsen met middenmotor (meer dan 250 stuks op voorraad).

Flyer dealer

We werken al jaren samen met het Zwitserse topmerk FLYER. Vooral de FLYER T-Serie en C-Serie zijn terugkerende bestsellers. Het merk staat garant voor stabiliteit en degelijkheid. FLYER heeft zeker een stempel gedrukt op de e-bike zoals die er vandaag de dag uit ziet; het robuuste frame, een centraal gemonteerde Panasonic accu en de Panasonic middenmotor, aangedreven over slechts één tandwiel. Dit alles in combinatie met een uitgebreide garantie en onze directe service maakt onze samenwerking zo sterk.

Ondanks allerlei innovaties is het merk trouw gebleven aan hetgeen dat FLYER zo bijzonder maakt: optimale stabiliteit en stijlvolle degelijkheid. Door ons directe contact met FLYER zijn we niet afhankelijk van importeurs.

FLYER biedt een uitgebreide garantie. Op de FLYER-technologie zoals de motor, motorbesturing en het display geeft FLYER vijf jaar garantie. Slijtagedelen zoals accu, versnellingsnaaf, ketting en kettingbladen, banden en remsystemen vallen onder de reguliere garantietermijn van 2 jaar.

EEN UITGEBREID ASSORTIMENT

Welk type fiets u ook zoekt, Flyer heeft ‘m in zijn assortiment. Van stadsfiets tot tandem, van vouwfiets tot racefiets... En veel van de modellen zijn er in verschillende maten. Zo vindt u altijd een Flyer die bij u past!